Garagepoorten

Met een garagepoort creëert u een mooie doorgang tot uw garage en een veilige plek voor uw auto. Garagepoorten zijn er in diverse soorten. Zo is er de traditionele kantelpoort, maar ook de sectionaalpoort, de rolpoort en de zijdelings-openende schuifpoort.

Garagepoort

Eigenschappen verschillende garagepoorten

Elke soort poort heeft zo zijn voor- en nadelen. De kantelpoort is relatief goedkoop en zien we tegenwoordig nog veel bij ondergrondse garageboxen. De sectionaalpoort blijft bij het openen en sluiten geheel in de gevel, hierdoor kan een auto tot vlakbij de poort zelf geparkeerd worden zonder dat deze in de weg staat. Ook is deze poort veiliger met openen en stiller. De zijdelings-openende schuifpoort heeft als groot voordeel dat de gehele toegangshoogte van de garageopening vrijkomt, ideaal dus voor garages met een verlaagd plafond!

Garagepoort leveranciers vergelijken

Door garagepoort leveranciers te vergelijken op prijs en kwaliteit bent u in staat om aanzienlijk te besparen op uw garagepoort. Daarnaast kiest u zo ook gemakkelijk voor de leverancier die het beste aansluit op uw prijs-en kwaliteitswensen.

Vergelijk hier geheel gratis en vrijblijvend meerdere offertes en bespaar!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze garagepoortfirma's bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde specialisten.
Omdat u van meerdere specialisten (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw garagepoort!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een garagepoorten specialist. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.