Houten garagepoorten zijn trendy?

Mike avatar

Mike op 05-01-2015

We zagen het steeds meer in 2014, houten garagepoorten. Hout is weer helemaal terug en erg populair. Het materiaal sluit goed aan bij wat de consument tegenwoordig belangrijk vindt. Hout leeft en geeft sfeer dankzij de warme uitstraling.

houten garagepoorten

Garagepoort van hout is duurzaam en isolerend

Houten garagepoorten zijn beschikbaar in diverse houtsoorten, kleuren en motieven. Het verschil tussen de motieven wordt bepaald door de maat van de panelen van de garagepoort, in het geval dat deze naar boven toe open draait. Een garagepoort van hout kan daarnaast ook gewoon zijwaarts draaiend worden geleverd.

Naast dat een houten garagepoorten goed inspelen op de behoefte aan meubilair en woning elementen die sfeer uitstralen, hebben ze ook een zeer goede kwaliteit, zijn ze erg duurzaam en hebben ze een uiterst isolerend vermogen. Niet zo gek dus dat dit type garagepoort zo populair is.
 

Andere voordelen van een houten garagepoort

Daarnaast heeft de houten garagepoort nog een aantal andere fijne voordelen. Zo is deze in ieder formaat te produceren, met daarbij vele verschillende bewerkingsmogelijkheden en kan deze geheel in de gevel geïntegreerd worden. Dit kan vooral bij met hout bekleedde gevels erg mooi zijn, op deze manier wordt de poort namelijk bijna zichtloos waardoor een prachtig geheel wordt gevormd.


Laat een reactie achter, vinden we leuk!