"Ik mocht geen garagepoort bouwen"

08/03/2016
Van de gemeente mocht hij geen garagepoort bouwen. Inventieve Eric Vekeman bedacht zijn eigen oplossing. Ontdek de oplossing. Klik hier!
Lees meer!

Isoleren van de garagepoort

12/02/2016
Met het isoleren van garagepoorten kun je een behaaglijker gevoel creëren binnen de woning en besparen op de energienota. Ontdek hier snel alle voordelen!
Lees meer!

Sectionale schuifpoort, wat is het precies?

18/01/2016
Sectionale schuifpoorten zijn zeer geschikt wanneer je over weinig ruimte aan de binnen- of buitenzijde van de poort beschikt. Ontdek snel alle voordelen!
Lees meer!

Preventietips tegen inbraak

16/11/2015
Een inbraak in uw garage is niet leuk en kan in sommige gevallen voorkomen worden. Ontdek hier onze preventietips om inbraak in uw garage te voorkomen.
Lees meer!

Kantelpoort, wat zijn de voor- en nadelen?

20/10/2015
Een kantelpoort voor uw garage is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Ontdek hier de verschillende modellen en hun voordelen. Klik snel hier!
Lees meer!

Kantelpoorten als garagedeur

21/09/2015
Garagepoorten zijn er in veel verschillende soorten. Een kantelpoort is een soort dat geschikt is voor veel situaties. Lees hier meer over kantelpoorten.
Lees meer!

Houten garagepoorten zijn trendy?

05/01/2015
Hout is weer helemaal terug en erg populair. Hout leeft en geeft sfeer. En dat zien we ook terug bij de garagepoorten. Lees er hier meer over!
Lees meer!

Soorten garagepoorten, welke zijn er?

05/01/2015
Garagepoorten zijn er in verschillende soorten. Welke soorten zijn er precies en wat zijn de verschillen? Lees er meer over in dit artikel!
Lees meer!